Αναζήτηση ανά έτος

2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024

παρουσίαση του προγράμματος ψυχοεκπαιδευσης, ψυχοθεραπεία

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του προγράμματος ψυχοεκπαιδευσης, ψυχοθεραπείας κ Μουσικοθεραπευτικής παρέμβασης από τους: Ειρήνη Διαλεχτή Κουρομιχελακη (γνωσιακή συμπεριφορική ψυχοθεραπευτρια, ειδική παιδαγωγος) και τον Βασίλη Μπαράκο( Ψυχολόγος,Μουσικοθεραπευτης).οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6944526319.

Έρχεται ο προσωπικός βοηθός ΑΜΕΑ – Ποιοι οι δικαιούχοι

Καθιερώνεται ο Προσωπικός Βοηθός για τα άτομα με αναπηρία, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Σχέδιο Νόμου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για την ενίσχυση της Κοινωνικής Προστασίας, που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση έως τις 3 Σεπτεμβρίου.

Πλήρες άρθρο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις στο Ναύπλιο, Καλαμάτα και Πύργο.

Ενημερώθηκαν όλα τα μέλη του συλλόγου, για όλες τις εξελίξεις στα θέματα που αφορούν (Συνταξιοδοτικό, Ασφαλιστικό , ΕΟΠΥΥ, Ειδικά Σχολεία, ΚΑΠ-ΟΤΕ, ΣΥΔ, ΚΔΑΠ Δραστηριότητες συλλόγου).

Φωτογραφικό υλικό Πλήρες Άρθρο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του συλλόγου, στα Χανιά και στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η Πρόεδρος, ευχαρίστησε τους συναδέλφους για την παρουσία τους και ενημέρωσε τα μέλη για όλες τις εξελίξεις στα θέματα που αφορούν (Συνταξιοδοτικό, Ασφαλιστικό , ΕΟΠΥΥ, Ειδικά Σχολεία, ΚΑΠ-ΟΤΕ, ΣΥΔ, ΚΔΑΠ Δραστηριότητες συλλόγου).
Ο ΠΑΣΕΣΠΑ -ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ μαζί με την ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ αλλά και την ΕΣΑΜΕΑ παλεύουν καθημερινά για την υγεία, την πρόνοια, τα εισοδήματα, τα επιδόματα, την εργασία την κοινωνική ασφάλιση, τις συντάξεις , την αποϊδρυματοποίηση, τη διαβίωση στην κοινότητα, την δωρεάν και δημόσια εκπαίδευση.

Φωτογραφικό υλικό Πλήρες Άρθρο

Ετήσια Γενική Απολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου μας

Στην Αθήνα, 6 Ιουνίου 2021, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00, στο Hotel NOVOTEL ATHENES, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Απολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου μας.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους: ......

Φωτογραφικό υλικό Πλήρες Άρθρο

Ο ΠΑΣΕΣΠΑ - ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ στέλνει το ηχηρό μήνυμα υπέρ του σεβασμού στον πολυδιάστατο ρόλο των μητέρων όλου του κόσμου

Ο ΠΑΣΕΣΠΑ - ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ στέλνει το ηχηρό μήνυμα υπέρ του σεβασμού στον πολυδιάστατο ρόλο των μητέρων όλου του κόσμου, που δεν έπαψαν, ανα τους αιώνες, να ζητούν να ακουστεί η φωνή τους και να διεκδικούν τα δικαιωματά τους για ισότητα και αξιοπρέπεια σε κάθε τομέα του βίου τους .
Στις μητέρες, που δε σταμάτησαν να προσφέρουν απλόχερα την αγάπη τους στα παιδιά τους και να τους παρέχουν ασφάλεια, ανεξάρτητα από την πιθανή επισφάλεια υπό την οποία ζουν οι ίδιες.

Πλήρες άρθρο

Το ΔΣ του ΠΑΣΕΣΠΑ ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ σας εύχεται,

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση !!! Το μήνυμα της αγάπης, της πίστης και της ελπίδας αντηχεί σε όλο τον κόσμο.
Πρόκειται για ένα μήνυμα ελπίδας που ξεπερνάει τους περιορισμούς μας και θριαμβεύει πάνω στους χειρότερους φόβους μας.

Η γενεσιουργός δύναμη, η «μήτρα» της ζωής…


Η μορφή που σε όλο το ζωικό βασίλειο κυριαρχεί ως πηγή ζωής, φροντίδας, αγάπης, ανιδιοτέλειας, μια μορφή φωτεινή και δυνατή, που μπορεί να θυσιάσει τον εαυτό της για την επιβίωση των παιδιών της, που τους μαθαίνει τα πρώτα τους λόγια, που ξενυχτά στο προσκέφαλό τους, που φροντίζει να πάρουν την αγωγή και την παιδεία για την μετέπειτα κοινωνική τους ένταξη και ενσωμάτωση. Ένας ακούραστος «εργάτης» που δεν δικαιούται ρεπό ή σύνταξης…

Πλήρες Άρθρο

Αναζήτηση ανά έτος

2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024