Αναζήτηση ανά έτος

2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024

Πιλοτικό πρόγραμμα διανομής αλληλέγγυων πακέτων διατροφής για πολίτες με αναπηρία 67% και άνω

Ε.Α.Τ.Α.: Πρόσκληση για αίτηση στο Πιλοτικό πρόγραμμα διανομής αλληλέγγυων πακέτων διατροφής για πολίτες με αναπηρία 67% και άνω Δήμου Αθηναίων
Στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Δίκτυο Κοινωνικής Προστασίας της Αθήνας - Open Social Net», η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ε.Π. «ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020» και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (κωδικός ΟΠΣ 5074888), η E.A.T.A. Α.Ε.

Πλήρες άρθρο

Με μειωμένες απολαβές ήρθαν αντιμέτωποι όσοι συνταξιούχοι βάσει του ΑΜΚΑ

Με μειωμένες απολαβές ήρθαν αντιμέτωποι όσοι συνταξιούχοι βάσει του ΑΜΚΑ τους πληρώθηκαν τις κύριες συντάξεις του Ιουνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες η μείωση των συντάξεων είναι της τάξης των 2 ευρώ και φθάνουν και έως τα 20 ευρώ.

Ίδρυση γραφείου ΑμεΑ από τον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Στην ίδρυση γραφείου εξυπηρέτησης ΑμεΑ προχωρά ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού. Μία πρωτοποριακή δράση, η οποία θα λύσει πολλές αγκυλώσεις προηγούμενων ετών και θα δώσει νέες διεξόδους σε μία σημαντική μερίδα συμπολιτών, που δεν είχαν ως σήμερα πρόσβαση σε πολλές δημοτικές υπηρεσίες.

Μήνυμα υπέρ του σεβασμού στον πολυδιάστατο ρόλο των μητέρων όλου του κόσμου

Ο ΠΑΣΕΣΠΑ - ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ στέλνει το ηχηρό μήνυμα υπέρ του σεβασμού στον πολυδιάστατο ρόλο των μητέρων όλου του κόσμου, που δεν έπαψαν, ανα τους αιώνες, να ζητούν να ακουστεί η φωνή τους και να διεκδικούν τα δικαιωματά τους για ισότητα και αξιοπρέπεια σε κάθε τομέα του βίου τους .
Στις μητέρες, που δε σταμάτησαν να προσφέρουν απλόχερα την αγάπη τους στα παιδιά τους και να τους παρέχουν ασφάλεια, ανεξάρτητα από την πιθανή επισφάλεια υπό την οποία ζουν οι ίδιες.
Υπάρχουν, όμως μητέρες, που έχουν να αντιμετωπίσουν περισσότερες δυσκολίες. Μητέρες, που τα παιδιά τους έχουν κινητικά, διανοητικά ή ψυχολογικά προβλήματα. Μητέρες, που δεν έχουν ακούσει ούτε μια φορά τη λέξη «μαμά» από τα χείλη των παιδιών τους και ενδεχομένως να μην την ακούσουν ποτέ. Μητέρες, που μεγαλώνουν τα παιδιά τους με απεριόριστη αγάπη και αξιοπρέπεια σε μια χώρα που, ας μη γελιόμαστε, δεν στέκεται καθόλου στο πλευρό τους.

Πλήρες άρθρο

Οδηγός επιβίωσης – 7 βασικά σημεία που αλλάζουν

Καταργείται το sms και η κυκλοφορία πλέον θα γίνεται ελεύθερα
Από τις 18 Μαΐου θα επιτρέπεται η μετακίνηση από νομό σε νομό.
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς χώρους όπως Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τα καταστήματα, νοσοκομεία, κομμωτήρια, κουρεία, κέντρα αισθητικής, διαγνωστικά κέντρα κ.α.
Στις 11 Μαΐου ανοίγουν τα σχολεία μόνο για την Γ Λυκείου και στις 18 Μαΐου θα λειτουργήσουν οι υπόλοιπες τάξεις του Λυκείου και τα Γυμνάσια.
Την 1η Ιουνίου και αν όλα πάνε καλά θα ανοίξουν τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία.
Κλειστοί θα είναι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί.
Οι εκκλησίες θα ανοίξουν στις 4 Μαΐου για ατομική προσευχή και στις 17 Μαΐου για όλους τους πιστούς πάντα με μέτρα ασφαλείας.
Οι οργανωμένες παραλίες θα μείνουν κλειστές.

Το Συμβούλιο της Επικρατείας έκανε δεκτή την αίτηση του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση

και ανέτρεψε την προηγούμενη απόφασή του με την οποία είχε επιδικάσεις αναδρομικά πολλών ετών στους συνταξιούχους. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους (ΕΝΥΠΕΚΚ), το ΣτΕ επιδίκασε αναδρομικά 11 μηνών μόνο στους συνταξιούχους που έχουν ασκήσει αγωγή.

Το ΔΣ του ΠΑΣΕΣΠΑ ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ σας εύχεται, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση !!

Το μήνυμα της αγάπης, της πίστης και της ελπίδας αντηχεί σε όλο τον κόσμο.
Ο Ντοστογιέφσκι, είπε: “χωρίς Θεό, όλα επιτρέπονται”, αλλά η γιορτή του Πάσχα δηλώνει “Με το Θεό, όλα είναι δυνατά.
Πρόκειται για ένα μήνυμα ελπίδας που ξεπερνάει τους περιορισμούς μας και θριαμβεύει πάνω στους χειρότερους φόβους μας. Αυτό είναι το πραγματικό νόημα του Πάσχα.

Η γενεσιουργός δύναμη, η «μήτρα» της ζωής…

Η μορφή που σε όλο το ζωικό βασίλειο κυριαρχεί ως πηγή ζωής, φροντίδας, αγάπης, ανιδιοτέλειας, μια μορφή φωτεινή και δυνατή, που μπορεί να θυσιάσει τον εαυτό της για την επιβίωση των παιδιών της, που τους μαθαίνει τα πρώτα τους λόγια, που ξενυχτά στο προσκέφαλό τους, που φροντίζει να πάρουν την αγωγή και την παιδεία για την μετέπειτα κοινωνική τους ένταξη και ενσωμάτωση. Ένας ακούραστος «εργάτης» που δεν δικαιούται ρεπό ή σύνταξης…

Πλήρες Άρθρο

Μαζουροπούλου Χριστίνα ψυχολόγος από HELLAS EAP

Η κ. Μαζουροπούλου Χριστίνα ψυχολόγος από HELLAS EAP, ενημέρωσε τα μέλη του συλλόγου για το Next to you, πρόγραμμα που έχει η εταιρία για την ψυχική υγεία των εργαζομένων της. Είναι διαθέσιμοι οι ψυχολόγοι ανά πάσα στιγμή για οποιοδήποτε είδους πρόβλημα αντιμετωπίσουν τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι συγγενείς πρώτου βαθμού αυτών. Είναι ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ και ΑΠΟΡΡΗΤΟ. Δεν χρειάζεται να δώσεις τα στοιχεία σου μόνο να πεις ότι είσαι υπάλληλος της εταιρίας.

Φωτογραφικό υλικό Πλήρες Άρθρο

Επιβραβεύοντας την αριστεία

Μια νέα φοιτήτρια που πέτυχε την εισαγωγή της στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα της Ιατρικής Σχολής με άριστα 20 την Μποφίλιου Αικατερίνη, τίμησε το ΔΣ του ΠΑΣΕΣΠΑ ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ, επιβραβεύοντας την αριστεία, μαζί με τον αγώνα που έδωσε τόσο η ίδια, όσο και η μητέρα της στηρίζοντας την προσπάθειά της για την επίτευξη του κοινού τους στόχου.
Θα απονείμουν τιμητικό έπαινο στην επιτυχούσα ο Επικεφαλής της Ανεξαρτητης Αυτοδιοίκησης Αττικής Σγουρός Γιάννης, ο Προεδρος της ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ Μοσχολιός Γιάννης και ο Ιθοποιός και Σκηνοθέτης Ιάκωβος Μυλωνάς.
Στην συνέχεια προσφέρθηκαν ως δώρα laptop και κινητό τηλέφωνο, με τις ευγενικές χορηγίες, εκ της Διοίκησης του ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ η κα Μάλτη Αννα.
Στο χαιρετισμό της η Ε. Γραμματέας του ΠΑΣΕΣΠΑ ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ Πόγκα Ελένη συνεχάρη την φοιτήτρια για την επιτυχία της, καθώς και την μητέρα της που συμπαραστάθηκε στις αγωνίες της και είδε και τις δικές της θυσίες να πιάνουν τόπο. Στην συνέχεια ανέφερε ότι,

Φωτογραφικό υλικό Πλήρες Άρθρο

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του ΠΑΣΕΣΠΑ ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του ΠΑΣΕΣΠΑ ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ στο πολιτιστικό κέντρο του ΟΤΕ Ν. Αττικής.
Απηύθυναν Χαιρετισμό, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΑμεΑ, Γιάννης Λυμβαίος,
Ο Πρόεδρος Συνταξιούχων Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ, Κουτσιμπογίωργος Γ.
Απο την ΟΜΕ-ΟΤΕ η Οργανωτική Γραμματέας, κ, Παύλου Ελένη.
Από τον ΠΑΣΕ ΟΤΕ Ο Γενικός Γραμματέας κ, Κοντογίωργος Λ
Από το Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Αττικης η Πρόεδρος Αντωνέλου Εβίτα.

Φωτογραφικό υλικό Πλήρες Άρθρο

Αναζήτηση ανά έτος

2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024