30 Μαρτίου, 2022

Πρόσκληση σε Ημερίδα με θέμα: “Σεξουαλική / Αναπαραγωγική Υγεία σε παιδιά / Άτομα με Αναπηρία. Διαστάσεις & Προβληματισμοί στο πλαίσιο της οικογένειας

«Πρόσκληση σε Ημερίδα με θέμα: “Σεξουαλική / Αναπαραγωγική Υγεία σε παιδιά / Άτομα με Αναπηρία. Διαστάσεις & Προβληματισμοί στο πλαίσιο της οικογένειας”, στο Αμφιθέατρο της ΕΣΑμεΑ, την Τρίτη 5 Απριλίου 2022, ώρες 9.00 – 16.30»
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία – ΕΣΑμεΑ υποστηρίζει δράση του Υπουργείου Υγείας και σας προσκαλεί σε Ημερίδα με θέμα: “Σεξουαλική / Αναπαραγωγική Υγεία σε παιδιά / Άτομα με Αναπηρία. Διαστάσεις & Προβληματισμοί στο πλαίσιο της οικογένειας”, που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της ΕΣΑμεΑ (Λ. Ελ. Βενιζέλου 236, 16341, Ηλιούπολη, Αττική), την Τρίτη 5 Απριλίου 2022, ώρες 9.00 – 16.30.
Η Ημερίδα έχει πιλοτικό χαρακτήρα και θα αποτελέσει ένα πεδίο διαλόγου, κατάθεσης προβληματισμών και απόψεων των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους που εκπροσωπούν Οργανώσεις, προκειμένου το υλικό που θα προκύψει να αξιοποιηθεί για τον καλύτερο σχεδιασμό των σχετικών υπηρεσιών και παρεμβάσεων, στο πλαίσιο προαγωγής της σεξουαλικής και αναπαραγωγικής Υγείας και του θεσμού του οικογενειακού προγραμματισμού από πλευράς Υπουργείου Υγείας.
Την ημερίδα θα μπορούν να παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία μόνο εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες από κορωνοϊό τους τελευταίους τρεις μήνες, μετά από έλεγχο και ταυτοποίηση.
Κάθε οργάνωση θα μπορεί να συμμετάσχει στην αίθουσα με έως 2 εκπροσώπους. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω Covid-19.
Όσοι συμμετάσχουν διαδικτυακά, παρακαλούνται να χρησιμοποιήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://us02web.zoom.us/j/89670458085...
Η σύνδεση θα ενεργοποιηθεί 30’ πριν την έναρξη της Ημερίδας, δηλ. στις 8.30πμ.

Επιστροφή στα Άρθρα