3 Ιουλίου, 2021

Πραγματοποιήθηκε η Eκδήλωση του Συλλόγου μας στην Πάτρα.

Η Πρόεδρος Μπαντούνα Γεωργία ευχαρίστησε τους συναδέλφους για την μαζική παρουσία τους.
Ενημερώθηκαν τα μέλη για όλες τις εξελίξεις στα θέματα που αφορούν (Συνταξιοδοτικό, Ασφαλιστικό , ΕΟΠΥΥ, Ειδικά Σχολεία, ΣΥΔ, ΚΔΑΠ Δραστηριότητες συλλόγου).
Ακολούθησε Βράβευση σε ένα νέο φοιτητή που πέτυχε την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στο τμήμα Φιλοσοφίας, με βαθμό Απολυτηρίου Γενικού Λυκείου, Άριστα 19,4 τον Μασσάρα Ερμόλαο.
Τίμησε το ΔΣ του ΠΑΣΕΣΠΑ ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ, επιβραβεύοντας την αριστεία, μαζί με τον αγώνα που έδωσε τόσο ο ίδιος όσο και οι γονείς του, στηρίζοντας την προσπάθειά του για την επίτευξη του κοινού τους στόχου.
Προσφέρθηκαν στον φοιτητή ως δώρα laptop και κινητό τηλέφωνο, με τις ευγενικές χορηγίες, της Διεύθυνσης Εταιρικής Επικοινωνίας ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ.
Στο χαιρετισμό η Πρόεδρος, συνεχάρη τον φοιτητή για την επιτυχία του, καθώς και τους γονείς του που συμπαραστάθηκαν στις αγωνίες του και είδαν και τις δικές τους θυσίες να πιάνουν τόπο. Στην συνέχεια ανέφερε ότι ,
« Είμαστε εδώ σήμερα για να παραλάβεις τον έπαινο σου.
Για εμάς αυτός ο έπαινος συμβολίζει την αναγνώριση και το αποτέλεσμα της προσπάθειας που καταβάλλουν όλοι οι μαθητές, όχι μόνο πριν τις εισαγωγικές εξετάσεις, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής τους ζωής και ιδιαίτερα στις τάξεις του Λυκείου.
Είναι αλήθεια ότι οι εποχές είναι δύσκολες, όμως με αισιοδοξία και με δυνατά εφόδια στις αποσκευές σου, είμαι βέβαια ότι θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις κατά μέτωπο, να μην παραιτηθείς της προσπάθειας και να διεκδικήσεις με αξιώσεις μία θέση στο επαγγελματικό σου ταξίδι.
Ευχαριστούμε θερμά, τη Διοίκηση του ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ με Πρόεδρο τον κ.Τσαμάζ Μιχάλη για την ευγενική προσφορά του, στηρίζοντας τα όνειρα των παιδιών στα πρώτα τους βήματα. Τους ευχαριστούμε όλους εκείνους που σταθερά μέσα από πρωτοβουλίες και δράσεις στέκονται στο πλευρό του Συλλόγου μας.
Στην συνέχεια δόθηκαν δώρα στα παιδιά και ακολούθησε γεύμα.

Επιστροφή στα Άρθρα