4 Ιουνίου, 2023

Πραγματοποιήθηκαν οι Εκδηλώσεις στο Ναύπλιο και στο Αγρίνιο.

Πραγματοποιήθηκαν οι Εκδηλώσεις στο Ναύπλιο και στο Αγρίνιο.
Παρευρέθηκαν όλα τα μέλη του Συλλόγου.
Η Πρόεδρος Μπαντούνα Γεωργία, ευχαρίστησε τους συναδέλφους για την μαζική παρουσία τους.
Ενημερώθηκαν τα μέλη για όλες τις εξελίξεις στα θέματα που αφορούν (αιτήματα προς την Διοίκηση του ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ, Συνταξιοδοτικό, Ασφαλιστικό , ΕΟΠΥΥ, Ειδικά Σχολεία, ΚΑΠ-ΟΤΕ, ΣΥΔ, ΚΔΑΠ Δραστηριότητες συλλόγου). Ο ΠΑΣΕΣΠΑ - ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ παλεύει καθημερινά για την υγεία, την πρόνοια, τα εισοδήματα, τα επιδόματα, την εργασία την κοινωνική ασφάλιση, τις συντάξεις , την αποϊδρυματοποίηση, τη διαβίωση στην κοινότητα, την δωρεάν και δημόσια εκπαίδευση.
Στην συνέχεια δόθηκαν δώρα στα παιδιά και ακολούθησε γεύμα.
Η πλειοψηφία των οικογενειών με παιδιά με ειδικές ανάγκες έχουν το μεγαλύτερο βάρος της φροντίδας, χωρίς να λαμβάνουν επαρκή υποστήριξη απο το κράτος.
Επλήγησαν στην κοινωνική τους ζωή, την εργασία και τις οικογενειακές σχέσεις.
Τα έξοδα για τις εξετάσεις, τις θεραπείες, την ψυχολογική υποστήριξη είναι μεγάλα, με αποτέλεσμα αρκετές φορές η παρέμβαση που χρειάζεται το παιδί να είναι ελλιπής ή να παραγκωνίζονται οι ανάγκες της υπόλοιπης οικογένειας.
Κλείνοντας, η Πρόεδρος ευχαρίστησε όλα τα μέλη – συναδέλφους του ΠΑΣΕΣΠΑ-ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν και δείχνουν καθημερινά στο Σύλλογο, τους κάλεσε να σταθούν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κοντά στο νέο ΔΣ του Συλλόγου, να συναποφασίσουν να σχεδιάσουν και να πορευτούν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να σχεδιάσουν και να συστρατευτούν για την διεκδίκηση, προάσπιση των δικαιωμάτων των ΑμεΑ.
Αναμένοντας από όλους να καταθέσουν τις ιδέες και τις προτάσεις τους, ώστε να τις ενσωματώσουν στο φετινό πρόγραμμά και να κάνουν πιο αποτελεσματική τη δράση του Συλλόγου. Απευθυνόμενη σε όλους τους γονείς επισήμανε ότι, όλοι οι γονείς είναι η δύναμη των παιδιών που εκπροσωπούν, πρέπει να κάνουν τα πάντα για να νιώθουν καλύτερα, να γίνονται τα πόδια των παιδιών τους, το μυαλό τους και πρέπει να κρατούν την ψυχραιμία τους τον πόνο τους, την οδύνη τους, που στου τέλος θα γίνει το χαμόγελό τους.

Επιστροφή στα Άρθρα