8 Απριλίου, 2023

Πραγματοποιήθηκαν οι Εκδηλώσεις στη Πάτρα και τα Ιωαννινα.

Πραγματοποιήθηκαν οι Εκδηλώσεις στη Πάτρα και τα Ιωαννινα.
Παρευρέθηκαν όλα τα μέλη του Συλλόγου.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν χαιρετισμό.
Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και δικηγόρος του ΠΑΣΕΣΠΑ ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ Ζωή Κωνσταντοπούλου
Η Πρόεδρος Μπαντούνα Γεωργία, το μελος του ΔΣ, Ντόλιας Αθανάσιος ευχαρίστησαν τους συναδέλφους για την μαζική παρουσία τους.
Πλέον όλοι οι συνάδελφοι μαζί ενωμένοι από κάθε χώρο εργασίας του Ομίλου -ΟΤΕ συνεχίζουμε τον αγώνα μας για ένα καλύτερο αύριο των παιδιών μας.
Ενημερώθηκαν τα μέλη για όλες τις εξελίξεις στα θέματα που αφορούν (αιτήματα προς την Διοίκηση του ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ, Συνταξιοδοτικό, Ασφαλιστικό , ΕΟΠΥΥ, Ειδικά Σχολεία, ΚΑΠ-ΟΤΕ, ΣΥΔ, ΚΔΑΠ Δραστηριότητες συλλόγου). Ο ΠΑΣΕΣΠΑ - ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ μαζί με την ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ αλλά και την ΕΣΑΜΕΑ παλεύουν καθημερινά για την υγεία, την πρόνοια, τα εισοδήματα, τα επιδόματα, την εργασία την κοινωνική ασφάλιση, τις συντάξεις , την αποϊδρυματοποίηση, τη διαβίωση στην κοινότητα, την δωρεάν και δημόσια εκπαίδευση.
Στην συνέχεια δόθηκαν δώρα στα παιδιά και ακολούθησε γεύμα.
Η πλειοψηφία των οικογενειών με παιδιά με ειδικές ανάγκες έχουν το μεγαλύτερο βάρος της φροντίδας, χωρίς να λαμβάνουν επαρκή υποστήριξη απο το κράτος.
Επλήγησαν στην κοινωνική τους ζωή, την εργασία και τις οικογενειακές σχέσεις.
Τα έξοδα για τις εξετάσεις, τις θεραπείες, την ψυχολογική υποστήριξη είναι μεγάλα, με αποτέλεσμα αρκετές φορές η παρέμβαση που χρειάζεται το παιδί να είναι ελλιπής ή να παραγκωνίζονται οι ανάγκες της υπόλοιπης οικογένειας. Αρωγός στις οικογένειες μας είναι η Διοίκηση του ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ με Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον Τσαμάζ Μηχάλη και τον ευχαριστούμε για αυτό.
Κλείνοντας, η Πρόεδρος ευχαρίστησε όλα τα μέλη – συναδέλφους του ΠΑΣΕΣΠΑ-ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν και δείχνουν καθημερινά στο Σύλλογο, τους κάλεσε να σταθούν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κοντά στο νέο ΔΣ του Συλλόγου, να συναποφασίσουν να σχεδιάσουν και να πορευτούν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να σχεδιάσουν και να συστρατευτούν για την διεκδίκηση, προάσπιση των δικαιωμάτων των ΑμεΑ.
Αναμένοντας από όλους να καταθέσουν τις ιδέες και τις προτάσεις τους, ώστε να τις ενσωματώσουν στο Φετινό πρόγραμμά και να κάνουν πιο αποτελεσματική τη δράση του Συλλόγου. Απευθυνόμενη σε όλους τους γονείς επισήμανε ότι, όλοι οι γονείς είναι η δύναμη των παιδιών που εκπροσωπούν, πρέπει να κάνουν τα πάντα για να νιώθουν καλύτερα, να γίνονται τα πόδια των παιδιών τους, το μυαλό τους και πρέπει να κρατούν την ψυχραιμία τους τον πόνο τους, την οδύνη τους, που στου τέλος θα γίνει το χαμόγελό τους.
Στην συνέχεια δόθηκαν δώρα στα παιδιά και ακολούθησε γεύμα.

Επιστροφή στα Άρθρα