20 Ιουνίου, 2018

Μια ξεχωριστή χορευτική παράσταση από τον ΠΑΣΕΣΠΑ Ομίλου ΟTE

Ο ΠΑΣΕΣΠΑ- ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ σε συνεργασία με την σχολή FTR DANCE ACADEMY, σας προσκαλεί σε ένα ιδιαίτερο χορευτικό θέαμα!!! Στο Πολιτιστικό Κέντρο ΟΤΕ 3ης Σεπτεμβρίου 110 Αθήνα, το Σάββατο 23/06/18 και ώρα 19:00.

Η Φιλίππα Ζώγα (Δασκαλά Χορού, Χοροθεραπεύτρια, Ιδιοκτήτρια της FTR Dance Academy, Υπεύθυνη για την επιτροπή αθλητών με "ειδικές δεξιότητες" και Πάρα-Αγώνες της ομοσπονδίας IDO) και ο Νίκος Κορμπάκης (Δάσκαλος χορού, Χορογράφος, Ιδιοκτήτης της FTR Dance Academy) παρουσιάζουν μαζί με τους μαθητές τους μια ξεχωριστή χορευτική παράσταση.

Χοροθεραπεία είναι η ψυχοθεραπευτική χρήση της κίνησης και του χορού, μέσα από την οποία το άτομο συμμετέχει δημιουργικά σε μια διαδικασία που προωθεί τη γνωστική, συναισθηματική, σωματική και κοινωνική του ολοκλήρωση.

Στην συνέχεια παρουσίαση Ειδικής Παρέμβασης και Θεραπείας στις Νευροαναπτυξιακές Διαταραχές  Η Ειρήνη Διαλεχτή Κουρομιχελάκη (Ψυχοθεραπεύτρια, Θεραπεύτρια Ειδικής Αγωγής, Παιδαγωγός Θεάτρου) και ο Βασίλης Μπαράκος (Ψυχολόγος, Μουσικοπαιδαγωγός Ειδικής Αγωγής), παρουσιάζουν μια πρωτότυπη ψυχοεκπαιδευτική προσέγγιση και συνθετική ψυχοθεραπευτική παρέμβαση που εφαρμόζουν στην θεραπεία ατόμων με νευροαναπτυξιακές διαταραχές.

Επιστροφή στα Άρθρα