Επιβραβεύοντας την αριστεία
Επιβραβεύοντας την αριστεία
Επιβραβεύοντας την αριστεία
Επιβραβεύοντας την αριστεία
Επιβραβεύοντας την αριστεία
New Post!
23 Φεβρουαρίου, 2020

Επιβραβεύοντας την αριστεία

Επιστροφή στα Άρθρα

Μια νέα φοιτήτρια που πέτυχε την εισαγωγή της στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα της Ιατρικής Σχολής με άριστα 20 την Μποφίλιου Αικατερίνη, τίμησε το ΔΣ του ΠΑΣΕΣΠΑ ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ, επιβραβεύοντας την αριστεία, μαζί με τον αγώνα που έδωσε τόσο η ίδια, όσο και η μητέρα της στηρίζοντας την προσπάθειά της για την επίτευξη του κοινού τους στόχου.
Θα απονείμουν τιμητικό έπαινο στην επιτυχούσα ο Επικεφαλής της Ανεξαρτητης Αυτοδιοίκησης Αττικής Σγουρός Γιάννης, ο Προεδρος της ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ Μοσχολιός Γιάννης και ο Ιθοποιός και Σκηνοθέτης Ιάκωβος Μυλωνάς.
Στην συνέχεια προσφέρθηκαν ως δώρα laptop και κινητό τηλέφωνο, με τις ευγενικές χορηγίες, εκ της Διοίκησης του ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ η κα Μάλτη Αννα.
Στο χαιρετισμό της η Ε. Γραμματέας του ΠΑΣΕΣΠΑ ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ Πόγκα Ελένη συνεχάρη την φοιτήτρια για την επιτυχία της, καθώς και την μητέρα της που συμπαραστάθηκε στις αγωνίες της και είδε και τις δικές της θυσίες να πιάνουν τόπο. Στην συνέχεια ανέφερε ότι,
« Είμαστε εδώ σήμερα για να παραλάβεις τον έπαινο σου. Για εμάς αυτός ο έπαινος συμβολίζει την αναγνώριση και το αποτέλεσμα της προσπάθειας που καταβάλλουν όλοι οι μαθητές, όχι μόνο πριν τις εισαγωγικές εξετάσεις, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής τους ζωής και ιδιαίτερα στις τάξεις του Λυκείου.
Είναι αλήθεια ότι οι εποχές είναι δύσκολες, όμως με αισιοδοξία και με δυνατά εφόδια στις αποσκευές σου, είμαι βέβαια ότι θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις κατά μέτωπο, να μην παραιτηθείς της προσπάθειας και να διεκδικήσεις με αξιώσεις μία θέση στο επαγγελματικό σου ταξίδι.
Ευχαριστούμε θερμά, τη Διοίκηση του ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ με Πρόεδρο τον κ.Τσαμάζ Μιχάλη για την ευγενική προσφορά του, στηρίζοντας τα όνειρα των παιδιών στα πρώτα τους βήματα. Τους ευχαριστούμε όλους εκείνους που σταθερά μέσα από πρωτοβουλίες και δράσεις στέκονται στο πλευρό του Συλλόγου μας.
Η Διοίκηση του ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ αγκαλιάζει τη νεολαία και τιμά τους επιτυχόντες για την εξαιρετική επίδοσή τους.
Εκ μέρους της Διευθυνσης Επικοινωνίας του ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ η κ. Μάλτη Αννα εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη συμμετοχή της στην ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση, υπογραμμίζοντας ότι η Διοίκηση του ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ αγκαλιάζει τη νεολαία και τιμά τους επιτυχόντες για την εξαιρετική επίδοσή τους. Ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΕ ΟΤΕ και Πρόεδρος της ΕΜΗΕΤ ΟΤΕ Γιώργος Λάμπρου, πρόσφερε 15 μέρες διακοπές για το 2020 στην φοιτήτρια μαζί με ένα σύνοδο σε όποιο προορισμό θελήσει.

Επιστροφή στα Άρθρα