12 Μαΐου, 2018

Εκδήλωση Δράμας

Πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση στην Δράμα, Παρευρέθηκαν όλα τα μέλη του Συλλόγου.

Η Πρόεδρος κα. Μπαντούνα Γεωργία ευχαρίστησε τους συναδέλφους που με την παρουσία τους και την ψήφο τους βάζουν σε μια νέα εποχή το Σύλλογο. Τον καθιστούν ακόμη πιο ισχυρό, συμμετοχικό και έτοιμο στη διεκδίκηση και προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών μας και των Ατόμων με βαριές αναπηρίες.

Πλέον όλοι οι συνάδελφοι μαζί ενωμένοι από κάθε χώρο εργασίας του Ομίλου -ΟΤΕ συνεχίζουμε τον αγώνα μας για ένα καλύτερο αύριο των παιδιών μας. Ακόμη ενημέρωσε τα μέλη για όλες τις εξελίξεις στα θέματα που αφορούν (Συνταξιοδοτικό, Ασφαλιστικό , ΕΟΠΥΥ, ΚΑΠ-ΟΤΕ, ΣΥΔ). Ο ΠΑΣΕΣΠΑ -ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ μαζί με την ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ αλλά και την ΕΣΑΜΕΑ παλεύουν καθημερινά για την υγεία, την πρόνοια, τα εισοδήματα, τα επιδόματα, την εργασία την κοινωνική ασφάλιση, τις συντάξεις , την αποϊδρυματοποίηση, τη διαβίωση στην κοινότητα, την δωρεάν και δημόσια εκπαίδευση.

Στην συνέχεια δόθηκαν δώρα στα παιδιά και ακολούθησε γεύμα.

Ευχαριστούμε θερμά την Διοίκηση του Ομίλου ΟΤΕ , Στον Όμιλο ΟΤΕ με πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο τον κο Μηχάλη Τσαμάζ σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας, με παράδοση στην εταιρική κοινωνική ευθύνη, τα άτομα με αναπηρία αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερο τρόπο, καθιστώντας τον Όμιλο ΟΤΕ έναν εργοδότη που σέβεται τους εργαζόμενους που είτε οι ίδιοι είτε προστατευόμενο μέλος της οικογένειας τους αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Την Γενική Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού και ιδιαίτερα το HR και Την Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου.

Επιστροφή στα Άρθρα