9 Σεπτεμβρίου, 2018

Εκδήλωση Θεσσαλονίκης

Σήμερα 09/09/18 πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη.

Παρευρέθηκαν όλα τα μέλη του Συλλόγου. Η κα Ζαφειροπούλου Φωτεινή Αντιπρόεδρος της ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ, έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό και ενημέρωσε τα μέλη σε θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος.

Πάγιο αίτημα όλων των μελών η δημιουργία ΚΔΑΠ ΚΑΙ ΣΥΔ.
Η Πρόεδρος κ. Μπαντούνα Γεωργία, ο Ταμίας  κος Παρασκευόπουλος Κωνσταντίνος και ο κος Ντόλιας Αθανάσιος ευχαρίστησαν τους συναδέλφους για την μαζική παρουσία τους. Πλέον όλοι οι συνάδελφοι μαζί ενωμένοι από κάθε χώρο εργασίας του Ομίλου ΟΤΕ συνεχίζουμε τον αγώνα μας για ένα καλύτερο αύριο των παιδιών μας.

Ενημέρωσαν τα μέλη για όλες τις εξελίξεις στα θέματα που αφορούν (Συνταξιοδοτικό, Ασφαλιστικό, ΕΟΠΥΥ, Ειδικά Σχολεία, ΚΑΠ-ΟΤΕ, ΣΥΔ, ΚΔΑΠ Δραστηριότητες συλλόγου). Ο ΠΑΣΕΣΠΑ - ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ μαζί με την ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ αλλά και την ΕΣΑΜΕΑ παλεύουν καθημερινά για την υγεία, την πρόνοια, τα εισοδήματα, τα επιδόματα, την εργασία την κοινωνική ασφάλιση, τις συντάξεις, την αποϊδρυματοποίηση, τη διαβίωση στην κοινότητα, την δωρεάν και δημόσια εκπαίδευση.

Στην συνέχεια δόθηκαν δώρα στα παιδιά και ακολούθησε γεύμα. 

Η Πρόεδρος επισήμανε ότι στον ΟΜΙΛΟ ΟΤΕ, με παράδοση στην εταιρική κοινωνική ευθύνη, τα άτομα με αναπηρία αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερο τρόπο, καθιστώντας τον Όμιλο ΟΤΕ έναν εργοδότη που σέβεται τους εργαζόμενους που είτε οι ίδιοι είτε προστατευόμενο μέλος της οικογένειας τους αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στο Photo Gallery στο Album "Εκδήλωση Θεσσαλονίκης - 09/09/18".

Επιστροφή στα Άρθρα